1. HABERLER

  2. Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu?
Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu?

Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu?

Star TV'nin sevilen dizisi Sevdim Seni Bir Kere her gün akşam saat 17:00'da ekranlara geliyor. Peki merakla beklenen Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu nedir? İşte detaylar..

A+A-

Star TV'nin sevilen dizisi Sevdim Seni Bir Kere her gün akşam saat 17:00'da ekranlara geliyor. Peki merakla beklenen Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu nedir? İşte detaylar...

Sevdim Seni Bir Kere disizi Star TV'de yayınlanmaya başladı. 4 gencin etrafında yaşanan olayları anlatan dizide birçok genç ve yetenekli oyuncular sahne alıyor. 

Sevdim Seni Bir Kere 1. bölüm izle

https://youtu.be/-In6Vwu5rvY 

İşte Sevdim Seni Bir Kere oyuncu kadrosu ve konusu: 

Sevdim Seni Bir Kere dizisinde oyuncu kadrosunda Rızacan Durmuş Serkan Polat Yağmur Çokgenç Oğuzhan Kayra Koç, Gonca Yakut, Volkan Murat Benli, Didem Aygün, İrfan Kılınç, Nur Yazar, Nevzat Can Rüzgar, Şifanur Gül, Berk Bakioğlu, Sevgi Temel, Yağmur Ilgım Öztekin, Tuana Tuzman, Zeynep Şirin Giobbi, Zafer Güllü, Önder Atakanlı, Pervin Balcı gibi yetenekli ve genç isimler rol alıyor. 

Sevdim Seni Bir Kere konusu: 

İzmir'den Ankara 'ya üniversite okumaya gelen Aslım, daha ilk günden Ozan ile takışır. Ozan, asi ve öfkeli bir gençtir. Tecrübesiz ama inatçı Aslım ile aşkları ise bir o kadar fırtınalı ve tutkulu olur.

Gençlerimiz sadece aşkları ile sınanmaz. Onların karşılaşması aileler arasında yıllar önce kapatılan defterleri de açar.

Hırs, kibir, fedakarlık, sosyo ekonomik farklar, yalanlar ve geçmişten gelen sırlar hem iki gencin hem de ailelerin hayatlarını alt üst edecek, küllenen, üstü kapanan gerçekler birer birer ortaya çıkacak ve bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Ankara'da özel bir üniversitenin Hukuk bölümünü burslu kazanan Aslım, babasının karşı çıkmasına rağmen okul kaydını yaptırmak için Ankara'ya gider. Tam kaydını yaptıracağı sırada okul sahibi Jülide ve Mümtaz'ın oğlu Ozan ile yolları kesişir. Aynı zamanda Aslım'ın annesi Hediye Aslım'la ilgili taşıdığı büyük sırrı Nuran ile paylaşır.

Bu karşılaşmanın sonunda Aslım'ın, Ozan'ın ve onlara bağlı olarak herkesin hayatı değişmeye başlar.

HABERE YORUM KAT