1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında?
Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında?

Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında?

Magazin gündeminin dillerden düşmeyen ismi Selin Ciğerci bu kez “taşıyıcı annelik” konusuyla gündeme geldi. Bunun ardından Selin Ciğerci’yi biyografisini araştıran bir çok kişi Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında? Selin Ciğerci hamile kalabilir mi? sorularına yanıt aradı.

A+A-

Selin Ciğerci anne olacağını sosyal medyadan duyurunca yine gündem oldu. Eşiyle birlikte bir fotoğrafını paylaşan Ciğerci  “2021 yılını sabırsızlıkla bekliyoruz. Uykusuz geceler heyecanı başladı” dedi.

Bu paylaşımının ardından popüler arama motoru  google de Selin Ciğerci Kimdir? Selin Ciğerci aslen nereli, kaç yaşında? aramaları bir çok internet kullancısı tarafından yapıldı. Selin Ciğerci hakkında sizler için hazırladığımız en detaylı biyografiye bu sayfada bulacaksınız.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

Eski Adıyla Hasan, yeni adıyla Selin Cigerci 1984 yılında dünyaya gelmiş, ameliyat olarak cinsiyet değiştirmiş, daha önce“Bebek Okan” lakabıyla tanınan bir sosyal medya fenomenidir. Selin Ciğerci, DJ’lik ve kozmetik ürünlerinin satışını yaparak hayatını sürmektedir.

Selin Ciğerci aslen nereli?

Ciğerci, Baba tarafı Konya, anne tarafı ise Kastamonulu'dur.

(Ameliyat Süreci)

Selin Ciğerci ne zaman ameliyat oldu?

Selin Ciğerci 2016 yılında eski sevgilisi ünlü bir futbolcunun yardımıyla ameliyat geçirmiştir. (Şuan ki eşi değildir.) Ameliyat süreciyle ilgili Hürriyet Gazetesinde Ayşer Arman’ın sorularını yanıtlamıştır. 

Selin Ciğerci, ameliyat konusuyla ilgili sorusuna;

"Ameliyat öncesi bir çok testlerden geçtim. ve heyetten “Cinsiyet değiştirme ameliyatı olmasında sakınca yoktur!” dedi. ameliyatı oldum.  Cinsiyet ameliyatı geçirdikten sonra 7 gün hastanede yattım. Bir hafta da evde yattım. Sonra bana bir kadın organı yaptılar. Çok çok profesyonelce.  Bir kadından hiçbir farkı yok. Her şeyim tam bir kadın gibi. Sadece doğurganlık özelliğim yok. Bedenen de bir kadınım artık ben.” demişti.

Ameliyatın ardından 5 yıl babasıyla görüşmedi

Selin Ciğerci  farklı bir youtube programı açıklamasında Cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası babasının bakışlarını hiç unutmadığını belirterek çok düşkün olduğu babasıyla 5 yıl boyunca görüşmediğini söyledi.

Selin Ciğerci’ye ismini kim verdi?

Selin İsminin annesi tarafından verdiğini söyledi.

Futbolcu Gökhan Çıra'yla evlendi!

Kendisi ve ailesi hakkında çok detaylı bilgiler vermek istemeyen sosyal medya fenomeni, bugüne kadar milletvekili, ünlü futbolcu ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu ifade etmişti.

Son olarak Gökhan Çıra ile birlikte olan Selin Ciğerci evlilik arefesindeyken ayrılık kararı alsa da sonradan barıştı ve 2019 yılının Ekim ayında Gökhan Çıra’yla evlendi..

BEBEK BEKLİYOR:

elin Ciğerci, "taşıyıcı anne" yoluyla evlat sahibi olacak. Selin Ciğerci, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum" dedi.

"Doğurmakla anne olunmuyor biliyorsunuz"

"Telefonlarım susmuyor efendim. Buradan doğum lekesi olan, doğum yapan hanımefendilere sesleniyorum. Keşke sizin gibi doğurma özelliğim olsaydı, doğum lekelerim olsaydı da sizlerin gözleri önünde geçirseydim bu süreci.

Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Fazla dillendirmek istemiyorum. Ama beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum. Ben bu mutluluk duygusunu doğurmadan tadacağım. Doğurmakla anne olunmuyor biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci'ye canlı yayında şok!

10 Mayıs 2020 yılında Instagram'da canlı yayın sırasında talihsiz bir olay yaşadı. Yine bu olayda Selin Ciğerci günlerce dillerden düşmedi. Ciğerci'nin  canlı yayınına bağlanan erkek bir takipçisi Ciğerci'ye cinsel organını gösterdi.

Bir anda neye uğradığını şaşıran Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı. Ciğerci yaşananın ardından ağlayarak çok üzgün olduğunu söyledi.

SELİN CİĞERCİ İLE İLGİLİ SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT