1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Merve Üçer kimdir? Merve Üçer nereli ve kaç yaşında Sevgilisi?Biyografi
Merve Üçer kimdir? Merve Üçer nereli ve kaç yaşında Sevgilisi?Biyografi

Merve Üçer kimdir? Merve Üçer nereli ve kaç yaşında Sevgilisi?Biyografi

Merve Üçer, 1992 doğumludur. Kameralar karşısına ilk kez İblisin Oğlu 13. Vahşet adlı sinema filmi ile geride bıraktığımız Merve Üçer ile ilgili bilinmesi gerekenler haberimizde…

A+A-

Merve Üçer nereli ve kaç yaşında?

Şu sıralar Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Beni Bırakma dizisinde Elif karakterini canlandıran Merve Üçer ile ilgili bilmek istediğiniz bütün detayları haberimizde bulabilirsiniz… Merve Üçer kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, oynadığı diziler ve filmler…

MERVE ÜÇER KİMDİR?

Merve Üçer, 5 Şubat 1992 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. 2013 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışması ile ismini duyuran Merve Üçer, yarışmanın sonrasında manken ve model olarak çalışmaya başlamıştır.


 
İlk oyunculuk tecrübesini ilk kez İblisin Oğlu 13. Vahşet adlı sinema filmi ile yaşam sürdüren Merve Üçer, şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Beni Bırakma dizisinde Elif karakterine yaşam vermektedir. Merve Üçer, 1.76 metre boyunda, 53 kilo ve Kova burcudur.


 
Şimdilerde Rızacan Durmuş Berkay Veli Merve Üçer Emrah Akduman Sude Doğar Esengül Aypek Gibi oyuncuların yer aldığı ve Atv TV’de yayınlanmakta olan Beni Bırakma dizisinde rol almaktadır.

Merve Üçer'in rol aldığı diziler ve filmler:
2019 – Beni Bırakma (Elif) (TV Dizisi)
2014 – Çılgın Dersane 3 (Zeynep) (Sinema Filmi)
2013 – İblisin Oğlu 13. Vahşet (Sinema Filmi)

HABERE YORUM KAT