1. HABERLER

  2. Karasu Kocaali ve Hendek'de sular ne zaman gelecek? SASKİ'den açıklama!
Karasu Kocaali ve Hendek'de sular ne zaman gelecek? SASKİ'den açıklama!

Karasu Kocaali ve Hendek'de sular ne zaman gelecek? SASKİ'den açıklama!

Geçtiğimiz hafta Sakarya'nın Hendek ve Düzce ilçeslerinde yaşanan sel felaketinden dolayı Karasu Kocaali ve Hendek'de günlerdir sular akmıyor. Vatandaşlar "Karasu Kocaali ve Hendek'desular ne zaman gelecek?" diye araştırıyor. Konuyla alakalı SASKİ internet sitesinde açıklama yaptı.

A+A-

Karasu Kocaali ve Hendek'de sular ne zaman gelecek? sorusu araştırılıyor. Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karasu, Kocaali ve Hendek'de yaşanan su kesitileriyle alakalı açıklamada bulundu.

Karasu Kocaali ve Hendek'de sular ne zaman gelecek?

Sakarya'nın kuzey ve doğu bölgelerinde yaşanan sel felaketinden kaynaklanan arızalar nedeniyle Karasu, Kocaali ve Hendek ilçelerinde su kesintileri yaşandığı, ekiplerin sorunları çözüme kavuşturmak için yoğun bir şekilde çalıştığı ifade edildi.

"Su dönüşümlü olarak verilmektedir"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından su kesintilerine ilişkin bir açıklamada bulunuldu. Açıklamada, “Şehrimizin özellikle kuzey ve doğu ilçelerinde yaşanan sel felaketi nedeniyle Karasu ve Kocaali ilçelerimizdeki isale hatlarında arızalar oluşmuş, Şerbetpınarı İçmesuyu Arıtma Tesisi büyük zarar görmüştür. Bu nedenle bu bölgemizde sular vatandaşlarımızın musluklarına dönüşümlü olarak verilmektedir. Hendek ilçemizde ise sel felaketi nedeniyle isale hatları arızalanmış, su kaynaklarında aşırı bulanıklık durumu ortaya çıkmıştır. Bu nedenle bölgede su kesintisi uygulanmaktadır. Büyükşehir’e bağlı SASKİ, itfaiye ve yol bakım ekiplerimizin arızaları gidermeye ve yeniden sağlıklı içmesuyu temini sağlamaya yönelik çalışmaları sürmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Kaynak: SASKİ

HABERE YORUM KAT