1. HABERLER

  2. Cani koca kayınbabasının evini yaktı
Cani koca kayınbabasının evini yaktı

Cani koca kayınbabasının evini yaktı

İki yıl önce kaçarak Ankara’ya gelin giden Rümeysa K., eşi Ramazan K. tarafından şiddet gördüğünü belirterek çocuğunu da yanına alarak Sakarya’daki baba evine döndü.

A+A-

Eşi Rümeysa K.’nın boşanma davası açtığını duyan Ramazan K. tehditler savurduktan sonra eşi ve çocuğunun da içinde bulunduğu toplam 12 kişinin yaşadığı evi yaktı.

Hakkında koruma kararı alınan Rümeysa K., yakalanma kararı olan eşi için bir an önce yakalanmasını isteyerek ‘yaşamak istiyorum’ diye isyan etti.

Kıskançlığı bahane edilerek eşi tarafından dayak yiyen Rümeysa K. hamileyken bile şiddet gördüğünü ifadelerinde bildirdi. Ailesinin istemediği bir evlilik gerçekleştiren ve o evden Ankara’ya kaçarak giden Rümeysa K. Dayanamayarak baba evine geri döndü.

Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra cani koca tarafından öldüresiye dövülen Rümeysa K. O korku ile Ankara Gölbaşı Polis Merkezi’ne sığınınca ailesi bu durumdan haberdar oldu.

Babası durumdan haberdar olunca kızını ve torunu yanına alarak Sakarya ilinin Kaynarca ilçesindeki evine getirdi. Memleketine geldiği an Rümeysa K. boşanma davası açtı. Boşanma süreci başladığında Ramazan K. Eşini telefonlarla arayarak tehdit etti daha sonra ise 12 kişinin kaldığı 2 katlı evi yakmak istedi.

HABERE YORUM KAT