1. HABERLER

  2. BİYOGRAFİ

  3. Çağla Altunkaya Kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?
Çağla Altunkaya Kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Çağla Altunkaya Kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Acun Ilıcalı, aşk hayatındaki sessizliği Çağla Altunkaya ile birlikte bozdu. Ilıcalı, aşkını O Ses Türkiye’de ilan etti. Peki Acun’un yeni aşkı Çağla Altunkaya kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? işe bütün soruların yanıtı haberimizde öğrenebilirsiniz.

A+A-

Acun Ilıcalı bir süredir Çağla Ayça Altunkaya aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Acun Ilıcalı ve yeni sevgilisi O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde aşklarını ilan ettiler. Peki Çağla Altunkaya Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında bu sorular Acun'un hayranları tarafından detaylı bir şekilde araştırılıyor. Son dakika ekbinin işte bulduğu ayrıntılar..

Acun Ilıcalı,Şeyma Subaşı'ndan geçtiğimiz yıl boşanmış ardından Miss Turkey'de birinci seçilen ve o dönem attığı tweet yüzünden tacı geri alınan Itır Esen'le adı aşk dedikodularına karışmıştı. Esen'le ilişki yaşadığı yönündeki haberlere sessiz kalan Ilıcalı, birkaç ay sonra kendisinden 30 yaş küçük Çağla Ayça Altunkaya ile Çeşme'de objektiflere yakalanmıştı.

Çağla Altunkaya Kimdir?

Çağla Altunkaya’nın geniş bir biyografisi bulunmuyor.

Ancak elde edilen bilgilere göre Altunkaya, Yalova’da yaşıyor. 

Hemşirelik okulu mezunu..

Ayça Çağla Altunkaya'nın basketbolla da ilgilendiği söyleniyor.

Editör Notu: Çağla Ayça Altunkaya bizlere detaylı biyografisini [email protected] adresine gönrerise memnuniyetle yayınlarız.

Çağla Altunkaya kaç yaşında?

2000 doğumludur.

Çağla Altunkaya aslen nereli?

Aslen Yalovalıdır.

 

HABERE YORUM KAT