1. HABERLER

  2. Beykoz Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli
Beykoz Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Beykoz Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Beykoz Belediyesi İhtiyaç sahiplerine ulaşmada titizlikle çalışarak, ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin yatak ve tekerlekli sandalye ihtiyaçlarına yardımcı oluyor.

A+A-

Beykoz Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan, kimliği ve hastalık raporlarıyla birlikte yazılı olarak başvuruda bulunan Beykoz’da ikamet eden ihtiyaç sahibi hastalara uzman ekiplerin yerinde yaptıkları incelemeyle tıbbi olarak uygun gördükleri takdirde doktor raporları ve gerekli şartlar sağlandıktan sonra hasta yatağı ve tekerlekli sandalye veriyor.

Hasta yatağı temini için gerekli şartlar arasında, hastanın Beykoz’da ikamet ediyor olması, belediyeye hastanın kimliği ve raporlarıyla başvuruda bulunması, maddi gelirinin yetersiz olması, ekiplerin incelemesinde tıbbi uygunluk şartının gerekmesi bulunuyor.

Tekerlekli sandalye temini için gereken şartlarda ise hastanın Beykoz’da ikamet ediyor olması, belediyeye hastanın kimliği ve raporlarıyla başvuruda bulunulması, maddi gelirinin yetersiz olması, hastanın tekerlekli sandalye kullanımının yetersiz olması gibi maddeler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT