1. HABERLER

  2. Ambulans çağırmadı, ölüme terk etti!
Ambulans çağırmadı, ölüme terk etti!

Ambulans çağırmadı, ölüme terk etti!

Boşanma aşamasındaki karı koca Seher Polat (29) ve Özgür Polat (33) arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası koca Özgür Polat boşanmak üzere olduğu eşi Seher Polat’ı 3.5 yaşındaki kızlarının önünde tabanca ile vurarak ölüme terk etti.

A+A-

Yargılanan Özgür Polat hakkında ağırlaştırılmış hapis cezası verildi. Mahkemede açıklamada bulunan cani eş "Sürekli üzerimde silah vardır. Silahı hobi olarak taşıyordum. Hakaret etmesi nedeniyle vurduktan sonra ambulans çağırmadım" dedi.

Meydana gelen bu akıl almaz olay, 26 Mart 2019'da merkez Palandöken ilçesindeki Palandöken Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde yaşandı.  Olaydan yaklaşık 10 ay önce 3 çocuğunu da alıp ailesinin yanına yerleşen Seher Polat olayın olduğu gün cani koca ile boşanmak için Erzurum 1'inci Aile Mahkemesi'ndeki mal paylaşımı davasının duruşmasına katıldı.

Duruşmadan sonra eş Seher Polat’ın ikamet ettiği eve giden koca Özgür Polat Seher Polat ile konuşmak istedi. Konuşma sırasında tartışma çıkınca cani koca Seher Polat’a yanında taşıdığı tabanca ile 3 el ateş etti.

Evlerinin yakınlarında bir parkta oynayan 3.5 yaşındaki küçük kızları İ.’nin gözleri önünde karısını vuran Özgür Polat olay sonrası arabasına binerek oradan uzaklaştı. Minik kızları İ. İse eve koşarak ‘babam annemi vurdu’ dedi.
Olay sonrası yakalanan eş ağırlaştırılmış müebbet hapisse mahkum edildi.

 

HABERE YORUM KAT