1. HABERLER

  2. 4 araç tek kaza
4 araç tek kaza

4 araç tek kaza

İstanbul şehrinin Avcılar semti D-100 karayolunda meydana gelen zincirleme kaza 4 aracın birbirleri ile çarpışmasıyla oluştu. Kazaya neden olan sürücü olay yerinden uzaklaşırken bir sürücünün çarpmanın etkisi ile araçtan fırladığı kazada 1 ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

A+A-

Alkometreyi üflemek istemeyen kazaya sebep olan şahış kaçmaya çalışırken polisler tarafından kovalamaca sonucu yakalandı ve ifadesi alınmak üzere karakola alındı.

Yaşanan zincirleme kaza, gece saatlerinde D-100 Karayolu Avcılar İSKİ yeri Sefaköy istikametinde gerçekleşti.
34 EA 2052 plaka kodlu araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu önünde seyir halinde giden 59 PC 482 plakalı arabaya arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 59 PC 482 Plaka kodlu araç bariyerlere çarptı.

Takla atarak durabilen otomobilin sürücüsü camdan fırlayarak ağır yaralandı. Bu esnada yine hareket halinde olan Ali Gülseren şoförlüğündeki 34 TAZ 65 plakalı ticari araç ile Emre Ş. şoförlüğündeki 34 NF 3058 plakalı araç kazaya karışmamak için ani fren yapınca birbirleri ile çarpıştılar. Bu sürücüler kazayı yara almadan atlatırken kazaya sebep olan 34 EA 2052 plaka kodu araç sürücüsü olayın yaşandığı yerden uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT