1. HABERLER

  2. 2019 Final okulları bursluluk sınavı sonuçları
2019 Final okulları bursluluk sınavı sonuçları

2019 Final okulları bursluluk sınavı sonuçları

23-24 Şubat 2019 tarihlerinde yapılan Final okulları bursluluk sınavı sonuçları açıklandı. Haberimizden Final okulları bursluluk sınavı sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

A+A-

2019 Final Okulları bursluluk sınavları sonuçları açıklandı.

Final okullarından edinilen bilgilere göre; Sınav sonuçları, öğreniler ve velileri tarafından öğrenilebiliyor.Sonuçları öğrenmek için sınavın yapıldığı şubeye gidilmesi gerekiyor.Final Okulları Bursluluk sınavlarına ilk okul 3-4 ve ortaokul 5-6-7 ile lise 8-9-10-11'inci sınıflar katılmıştı. Final Okulları Bursluluk sınavlarında başarı gösteren öğrenciler, özel okul yönetimi tarafından aldıkları puanlara göre bursluluk kazanacak.

Kazanılan bur oranları yüzde 80'e kadar çıkabiliyor.

İsteyen öğrenciler, bu oranlar kapsamında eğitimini bu okullarda sürdürebilirler.

FİNAL OKULLARI HAKINDA BAZI BİLGİLER:

Final Eğitim Kurumları, ilk olarak Elâzığ'da dershane olarak kurulmuş olup; günümüzde Final Yayıncılık (fdd), Final Okulları ve Final Kültür Sanat Yayınları olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde eğitim alanında hizmet vermektedir. Final Grubu çalışmalarına 1980 yılında Anadolu'nun bir şehri olan Elâzığ'da dört sınıf ve altı öğretmenle başladı. Kısa bir sürede gelişen çalışmalarıyla adını tüm ülkede duyurdu. İlk illerarası şubesini Malatya'da açtı.

1985 yılında çıktığı günden itibaren Türkiye'nin en yüksek tirajlı üniversite hazırlık dergisi olan “final” yayına girdi. Lise ve üniversiteye giriş sınavları ve okul müfredatı bir arada olmak üzere eğitim veren Final Eğitim Kurumları bugün, Türkiye'de temel lise, temel ortaokul ve kurs, KKTC ve Azerbaycan'da ise dershane olarak eğitim-öğretim yapmaktadır. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel'dir.

İnternet sitesinde kayıtlı öğrenciler devamsızlık bilgilerine ve sınav sonuçlarıyla ders programlarına bakabilmektedir.

Final Eğitim Kurumları, 2006 yılından itibaren Final Okulları'nı açmaya başlamıştır. 2015 yılı itibarıyla Bursa, Malatya, Kırşehir, Nevsehir,Ordu, Diyarbakır, Denizli, Fethiye, İstanbul Çekmeköy, İstanbul Florya, Samsun, Adana, Kırıkkale, Ankara Çayyolu, Ordu, Elbistan Yeşilyurt, Ankara Batıkent, Erzurum, Elazığ, Elbistan, Şırnak, Mersin Silifke, Ağrı Doğu Beyazıt, Batman, İstanbul Beylikdüzü, KKTC Gazi Mağusa, Sivas, Antalya Manavgat, İstanbul Kavacık Anaokulu, İstanbul Milpark Anaokulu, Adana Anaokulu ve İstanbul Güneşli'de Final Okulları faaliyet göstermektedir.

HABERE YORUM KAT