1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. YouTube Premium abonesi olanlara önemli uyarı
YouTube Premium abonesi olanlara önemli uyarı

YouTube Premium abonesi olanlara önemli uyarı

Google, YouTube Premium abonesi olan herkese bir e-posta gönderdi ve yapılan değişiklikleri duyurdu. Peki yeni dönemde YouTube Premium nasıl olacak?

A+A-

İşte Google’dan Premium kullanıcılarına gönderilen mesaj:

YouTube Originals, YouTube ve YouTube Music içerikleriyle ilgili güncellemeyi sizlerle paylaşmak istedik. Diğer Premium avantajlarınızda herhangi bir değişiklik olmayacak.

YouTube Originals içeriklerini anında izleyebileceksiniz ve Premium üyesi olduğunuz için YouTube Originals canlı yayınlarını, filmlerini ve dizilerin tüm sezonlarını, yayınlanır yayınlanmaz reklamsız bir şekilde izlemeye devam edebilirsiniz. 24 Eylül 2019'dan sonra piyasaya sürülen yeni YouTube Originals dizileri, filmleri Premium üyesi olmayan kullanıcılar da ücretsiz olarak izleyebilecek.

Ancak üye olmayanlara yayınların arasında reklam izletilecek. Üyelerimiz ise yeni sezonların bütün bölümlerine anında ulaşabilecekler. Genelde Director's Cut ve YouTube Originals filmlerinin yayınlanmamış sahneleri sadece siz üyelerimizin erişimine açık olacak.

YouTube'da içerik indirmede yapılan güncellemeler

YouTube Originals'a erken erişimin olmasının yanısıra, üyeliğiniz sebebiyle reklamsız video izlemeye, uygulamayı arka planda oynatmaya ve (YouTube Originals dahil olmak üzere) YouTube videolarını çevrimdışı izlemek için telefonunuza indirmeye devam edebilirsiniz.

"İndirmenizi Önerdiğimiz İçerikler" bölümünü YouTube uygulamasında Kitaplık bölümüne de ekledik. Böylece size özel yapacağımız önerilere göz atabilecek ve bu videoları telefonunuza indirebileceksiniz.

YouTube Müzik özelliklerinde yapılan değişiklikler

Üyeliğinizle birlikte YouTube Music'e kesintisiz bir şekilde erişiminiz  devam edecektir (Android/iOS). Premium üyesi olduğunuzdan dolayı YouTube Music uygulamasıyla telefonunuzda reklamsız, internetsiz ve arka planda çalarak müzik dinleyebilirsiniz.

• Ses ve video arasında geçiş yapın: sadece parmağınızı kaydırarak duraklama ya da kesinti olmaksızın şarkı ve klip arasında geçiş yapın.

• Akıllı indirme özelliği: Beğenilen Şarkılar listesinden veya başka sevdiğiniz listelerden ve albümlerden tamı tamına 500 şarkıyı telefonunuza otomatik olarak indirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT