1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. WhatsApp hesap silme, hesap kapatma nasıl yapılır? (resimli anlatım)
WhatsApp hesap silme, hesap kapatma nasıl yapılır? (resimli anlatım)

WhatsApp hesap silme, hesap kapatma nasıl yapılır? (resimli anlatım)

Dünyanın tercihi WhatsApp'da hesap nasıl kapatılır? diye araştırma yapıyorsanız bu içeriğimiz tam size göre. Adım adım WhatsApp hesap silme ve hesap kapatma işlemini resimli anlatımla anlatacağız.

A+A-

WhatsApp, Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkede anlık mesajlaşma uygulaması  tercih ediliyor. WhatsApp gerçekleştirdiği güncellemelerle daima kullanıcıların sevecenliğini kazanmış olsa da, bazı kullanıcılar WhatsApp hesap silme işlemi nasıl yapılır? Whatsapp hesap nasıl kapatılır? sorularını araştırıyor.

Anlık mesajlaşma uygulamalarına her gün bir yenisi eklenince de kullanıcılar hangisi kullansam moduna geçebiliyor. Bu manada Telegram, WeChat, Line, BBM ve KakaoTalk, bunlardan bazıları. Kullanıcılar en rahat ve güven duydukları mesajlaşma programını kullanmak istiyor. Bazıları da özel sebeplerden dolayı kapatmak istiyor. İşte bu yazımızda  WhatsApp hesap silme, hesap kapatma işlemi nasıl yapılır? sorunuza yanıt vereceğiz. Bu haberimizi okuyarak kimsenin yardımı olmadan kolay bir şekilde hesabınızı kapatabileceksiniz.

WhatsApp hesap silme, hesap kapatma nasıl yapılır?

İşte adım adım WhatsApp hesabını silme işlemi

 WhatsApp uygulamasına girip sağ üst köşede bulunan 3.noktaya bastıktan sonra

 “Ayarlar” sekmesine geliyoruz.

   Açılan pencerede “Hesap” sekmesine tıklıyoruz.

  Buradan da bizi bir çok seçenek karşılıyor.

   En alt kısımda karşımıza “Hesabımı Sil” seçeneğini geliyor.

Bu seçeneğe de tıkladıktan sonra WhatsApp hesabını kullandığımız telefon numarasını girmemiz isteyen bir ekran çıkıyor.

Eğer halen hesap kapatma işlemine devam etmek istiyorsanız

Telefon numaramızı buraya girip “Hesabımı Sil” butonuna basıyoruz.

Bu işlemi de yaptıktan sonra artık WhatsApp hesabınız ve program üzerindeki tüm verileriniz kalıcı olarak silindi demektir.

WhatsApp hesabımızı silince neler kaybedeceğimizi bilmemizde fayda var.

Bunları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • WhatsApp üzerinden hesabınızı siler,
  • Mesajlaşma geçmişinizi siler,
  • Tüm Kayıtlı Whatsapp Gruplarınızdan siler,
  • WhatsApp yedekleriniz silinecek.
  • WhatsApp ödeme bilgileriniz tamamen silinecek.

Whatsapp nedir?

WhatsApp Messenger, Android ve diğer akıllı telefonlarda kullanılabilen ÜCRETSİZ bir mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, aileniz ve arkadaşlarınıza mesaj alıp göndermenizi sağlamak için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya varsa Wi-Fi) kullanır. Mesaj, sesli arama, fotoğraf, video, belge ve Sesli Mesaj gönderip alabilmek için SMS'ten WhatsApp'a geçiş yapın.

NEDEN WHATSAPP KULLANMALISINIZ:

WHATSAPP ÜCRETSİZDİR:

WhatsApp, arkadaşlarınız ve ailenizle mesajlaşabilmeniz veya onları arayabilmeniz için telefonunuzun İnternet bağlantısını (4G/3G/2G/EDGE veya varsa Wi-Fi) kullanır. WhatsApp kullanmak için herhangi bir üyelik ücreti ödemenize gerek yoktur.

 MULTİMEDYA:

Fotoğraf, video, belge ve sesli mesaj gönderip alabilirsiniz.

ÜCRETSİZ ARAMALAR:

Ailenizi ve arkadaşlarınızı, başka bir ülkede olsalar bile, WhatsApp Araması kullanarak ücretsiz arayabilirsiniz.* WhatsApp aramaları, telefonunuzun konuşma paketindeki dakikalarınız yerine İnternet bağlantınızı kullanır. (Not: Veri ücreti uygulanabilir. Ayrıntılar için sağlayıcınıza başvurun. Ayrıca, 155 Polis İmdat ve diğer acil servis numaralarına WhatsApp aracılığıyla ulaşılamamaktadır).

GRUP SOHBETİ:

Kişilerinizle grup sohbetlerinin tadını çıkarabilir, böylece ailenizle ve arkadaşlarınızla kolayca haberleşebilirsiniz.

WHATSAPP WEB:

Bilgisayarınızın tarayıcısından da WhatsApp mesajı alıp gönderebilirsiniz.

ULUSLARARASI ÜCRET YOK:

Uluslararası WhatsApp mesajı göndermek için ek bir ücret ödemenize gerek yoktur. Dünyanın dört bir yanındaki arkadaşlarınızla sohbet edebilir, uluslararası SMS ücretinden kurtulabilirsiniz.*

KULLANICI ADI VE PIN KULLANMANIZA GEREK YOK:

Başka bir PIN veya kullanıcı adı hatırlamayı neden kafanıza takacaksınız ki? WhatsApp, tıpkı SMS gibi, telefon numaranızla çalışır ve var olan telefon rehberinizle kolayca eşleşir.

OTURUMUNUZ HEP AÇIK:

WhatsApp ile her zaman bağlı olacağınız için hiçbir mesajı kaçırmayacaksınız. Ve oturumunuzun açık mı yoksa kapalı mı olduğunu düşünmek zorunda kalmayacaksınız.

KİŞİLERİNİZLE KOLAYCA İLETİŞİME GEÇİN:

Telefon rehberiniz, WhatsApp kullanan kişilerinizle kolayca ve hızlıca iletişime geçmenizi sağlar. Bu sayede hatırlaması zor kullanıcı adlarını eklemenize gerek kalmaz.

ÇEVRİMDIŞI MESAJLAR:

Bildirimleri kaçırdığınızda veya telefonunuz kapalı olduğunda WhatsApp, uygulamayı kullanacağınız bir sonraki sefere kadar son mesajlarınızı saklar.

VE ÇOK DAHA FAZLASI:

Konumunuzu paylaşın, kişi bilgisi gönderip alın, özel arka planlar belirleyin, bildirim seslerini ayarlayın, sohbet geçmişinizi e-postalayın, tek seferde birçok kişiye toplu mesaj gönderin ve çok daha fazlasını yapın!

Etiketler :

HABERE YORUM KAT