1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Sitelere Üye Olurken Mail Onayı İle Uğraşmaya Son!
Sitelere Üye Olurken Mail Onayı İle Uğraşmaya Son!

Sitelere Üye Olurken Mail Onayı İle Uğraşmaya Son!

Günümüz çerçevesinde birçok internet site var, birçok forum site var ve bu siteler üstünden birbirince kaliteli paylaşımlar yapılabiliyor.

A+A-

Yapılan bu paylaşımları da görebilmek için çoğu takdirde internet site sahipleri site üyesi olmayan kullanıcılar için içerikleri sınırlandırırlar. Bu sınırlı içerikleri de şöyle anlayabiliyoruz; örnek vermek gerekirse bir konuyu okumak için siteye girdiniz ve tam o anda karşınıza “Bu içeriği görüntüleyebilmeniz için üye olmanız gereklidir” uyarısını alırsınız. Lakin böyle bir uyarı alıyorsanız o site sizden üye olmanızı istiyor demektir. Sizler de üye olmadan bu sitedeki hiçbir içeriği rahatça görüntüleyemezsiniz ve yararlanamazsınız.

Üye Olmaktan Vazgeçmeye Son!

Çok kullanıcı da gerek zamandan ötürü gerekse kişisel verilerini vermemek için web sayfalara üye olmaktan vazgeçiyorlar ve hususları görüntülemekte olan değişik internet web sayfalara yöneliyorlar. Aslında bu haklı bir davranış ve internet sitelerin böyle bir sınırlama koyması olabildiğince lüzumsuzdir.

Çünkü günümüz çerçevesinde her neredeyse aşağı yukarı her içeriğin değişik varyasyonları değişik internet siteler de esasen bulunmaktadır. nihayetinde A sitesinde olmayan içerik B sitesinde olabiliyor ve bir site sınırlama koyuyorsa kullanıcılar öteki siteye rahatça erişim sağlayarak aradıkları içerikleri okuyabilirler. Çoğu takdirde kullanıcılar kişisel verilerini üye olurken vermek istemiyorlar. özellikle belirtmek gerekirse web sayfalara üye olurken e-posta adresinize verdiğimiz de yeniden e-posta adresinize giriş yaparak onay urlini onaylamamız olabildiğince takdirde alabiliyor ve can sıkabiliyor. Sırf bu sebepten çok kullanıcı üye olmaktan kaçınmaktadır.

Guerilla Mail Kullanımı

İşte nihayetinde sizi bu problemden kurtaracak altın teknik. Guerilla Mail demiş olduğumuz bir e-posta serveri vasıtası ile anlık şekilde size özel e-posta oluşturuluyor ve sizler yalnızca bu e-posta adresini kopyalayıp e-posta arzu edilen kutucuğa yapıştırıyorsunuz ve siteye kaydınızı tamamladığınızda yeniden Guerilla Mail sitesine giriyorsunuz esasen yan bölümde açık olacağı için olabildiğince basit olacaktır.

Sonra bir bakıyorsunuz onay urli doğrudan karşınıza gelmiş yapmanız gereken tek şey bu onay urline tıklamak oluyor urlle tıkladıktan sonrasında üyeliğinizi tamamlıyorsunuz. Sonrasında sayfayı yenilediğinizde nihayetinde kayıt olduğunuz e-posta pazara olmuyor. Bu teknik beraberinde istediğiniz siteye dilemiş olduğunuz takdirde rahatça üye bulunabilir ve dilemiş olduğunuz prosedürleri yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT