1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Opel Mokka Artık Elektrikli Oldu
Opel Mokka Artık Elektrikli Oldu

Opel Mokka Artık Elektrikli Oldu

Almanya’nın en köklü ve en önde gelen otomobil firmalarından biri olan Opel, araçlarını teknolojik gelişmelere uygun hale getirmeye devam ediyor. Son olarak popüler modellerinden biri olan Mokka’yı yenileme kararı almıştı. Bu kararın ardından hızlı bir şekilde çalışmalara başlandı ve iyi bir sonuç elde edildi.

A+A-

Opel, 2017 senesinde çeşitli otomobil devlerini satın alan ve sektöre yeni bir bakış açısı kazandıran PSA tarafından satın alınmıştı. Şirketin devredilmesini takiben araçların tasarım çizgilerinde dahi değişikliklere gidilmişti. Opel Mokka da son yapılan değişikliklerden nasibini aldı. Eski görünümüne nazaran daha modern bir tasarıma sahip olan Opel Mokka’da yapılan değişiklikler görüntüyle sınırlı kalmadı.

SUV sınıfında değerlendirilen Opel Mokka, bundan sonra elektrikli olarak da raflarda yerini alacak. PSA, geçişi hızlandırmak için aracın eski tasarımının dizel ve benzinli seçeneklerinin üretimini durdurmakla kalmayıp satışını da sonlandırdı.

Son edinilen bilgilere göre aracın yeni modelinin benzinli, dizel ve elektrikli olmak üzere 3 farklı seçeneği bulunacak. Aracın elektrikli versiyonu için menzilinin 320 kilometre olacağı biliniyor.

 

HABERE YORUM KAT