1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. OnePlus Nord Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıkıyor
OnePlus Nord Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıkıyor

OnePlus Nord Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıkıyor

OnePlus’ın yeni akıllı telefonu ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Son gelen bilgiler ise OnePlus Nord Kamerası hakkında. Alınan haberler doğru ise model Nord ile ilk defa olan bir özelliği akıllı telefon kullanıcılarına sunacak.

A+A-

Nord, OnePlus’ın daha fazla kullanılacağını düşündüğü bir model olarak tüketiciyle buluşturulacak. Cihazın selfie kamerasının iki adet sensörü bulunacak. Selfie kamerasının ilk sensörünün çözünürlüğü 32 MP iken öbür sensörünün çözünürlüğünün 8 MP olması bekleniyor.

8 MP olan sensörün de geniş açılı kamera olarak çalıştırılması beklenen diğer bir haber. Bundan dolayı Huawei P40’a yakın olan bir adım olacak gibi gözüküyor.

Bilindiği üzere OnePlus’ın çift ön kameranın bulunması daha öncesinde pek uygulamadıkları bir özellikti. Daha eski alınan haberlerde ise arka kamerasının da 2 sensörünün bulunacağı konuşulmaktaydı. Gerçekteise  kameranın toplamda 4 sensörübile bulunabilir. Ayrıca telefonun mobil işlemcisinin Snapdragon 765G iken ekranın da 90 Hz AMOLED olması umut ediliyor.

Şimdilik yeni telefon modeli ile ilgili alınan haberler bu şekilde biliniyor. İleriki süreçte telefonun yeni haberlerinin gelmeye devam edecek gibi görünüyor. Muhtemelen OnePlus rakiplerine meydan okumak istiyor.

HABERE YORUM KAT