1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Honor Play 4e Sonunda Görücüye Çıktı
Honor Play 4e Sonunda Görücüye Çıktı

Honor Play 4e Sonunda Görücüye Çıktı

Huawei’in alt firması olan Honor’un merakla beklenen Honor Play 4e modeliyle ilgili son detaylar ortaya çıktı.

A+A-

İnternet üzerinden yayınlanan bir posterde bilgileri yer alan yeni telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı da merak konusuydu. Posterin yanında tasarıma ait bir görsel de paylaşan firma yeni modeller için çalışmaya devam ettiklerini bildirdi.

Honor, geçmişte Play 4 modeliyle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Sonrasında bu modelin Pro versiyonunu çıkaran şirket Play ailesine bir üyenin daha katılacağını açıkladı. Yeni piyasaya sürülecek olan Play 4e modelinin özellikleri incelediğinde orta segmentte bir ürün olacağı tahmin edilebiliyor. Sınıfındaki pek çok telefon için güçlü bir rakip olarak görülen bu model hakkında henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı.

Orta segment pek çok ürün gibi bu telefonun da 4GB RAM’i olduğu açıklandı. Depolama alanının ise günümüze ayak uyduracak şekilde 128 GB olarak seçildiği duyuruldu. 4000 mAh gücünde bir bataryaya sahip olacak bu cihazın şarj konusunda rakiplerinin üstesinden geleceği iddia edildi. Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen kamera konusuna değinilmese de Honor hayranları tarafından 13 MP bir arka kameraya sahip olduğu tahmin edildi.

HABERE YORUM KAT