1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Google, İnstagram Özelliğini Android’e Getiriyor
Google, İnstagram Özelliğini Android’e Getiriyor

Google, İnstagram Özelliğini Android’e Getiriyor

Ağustos ayında İOS kullanıcılarına sağlanan Google Cameos özelliği Google’ın açıklamasıyla Android telefonlarda da yer alacağı belirlendi.

A+A-

Popüler soruların yanıtlanmasını sağlayan uygulama çok takipçisi olan instagram kullanıcılar için tasarlandığı düşünülüyor.

Google Cameos Soru-Cevap Uygulaması

Uygulamaların çok ses getiren popüler özelliklerinin başka uygulamalar tarafından da kullanıldığını görüyoruz. Google Cameos uygulamasının da İnstagram Hikayeler özelliğinden esinlendiğini söylemek mümkün.

İnstagram soru-cevap özelliğini akıllara getiren uygulama, sorulara eklenen popüler konularla birlikte öne çıkıyor. Daha sonra en çok sorulan soruyu ve talep istenen soruyu seçip tüm takipçilere açık bir şekilde cevap verebiliyorsunuz.  Böylece Google Cameos uygulaması “Kullanıcılar tarafından en çok sorulanlar”, “Hayranlar için” ve “Popüler konular” şeklinde ayrılarak çok takipçisi olan kullanıcılar içinde kolaylık sağlıyor. Bu kategorileri kullanıcılar istedikleri gibi derleyecek ve cevaba hazır hale getirebilecek.

Bu uygulamanın en önemli özelliği ise video tabanlı olması böylece video yolu ile olarak verilen cevaplar Google’ın aramalarında da ön plana çıkacak.

İOS ve Android’de kullanılabilecek bu uygulama Google tarafında da geliştirileceği bekleniyor.

HABERE YORUM KAT