1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Galaxy Fold Türkiye Topraklarında
Galaxy Fold Türkiye Topraklarında

Galaxy Fold Türkiye Topraklarında

Mayıs ayının başlarında piyasaya sürüleceği öğrenilen, Samsung’un yeni modeli dünyanın ilk katlanabilir cep telefonu olma özelliğini taşıyor. Ülkemizde tanıtım lansmanı yapılan Galaxy fold çok ilgi göreceği tahmin ediliyor.

A+A-

GALAXY FOLD FİYATI HENÜZ BİLİNMİYOR

Mayıs ayında raflarda yerini alacak yeni nesil inovatif ürün Samsung’un galaxy fold modeli için firma yetkilileri her hangi bir fiyat açıklamanın doğru olmayacağını söyledi. Öyle tahmin ediyoruz ki piyasaya çıkan her yeni ürün gibi haliyle yüksek fiyatlardan alıcı bulması hedefleniyor.

İçerik ve detayların sır gibi saklandığı Samsung’un yeni nesil telefonu galaxy fold için piyasaya çıkmasını iple çekenler olduğu da kesin. Cep telefonu piyasasının skalasını yukarlara taşıyacak yeni nesil model için ilerleye dönemlerde diğer cep telefonu firmalarının da atak yapacağı hissediliyor.

Sektörün sağlam dinamolarından Huaweinim yılsonuna kadar Türkiye’deki Pazar payını %35 oranında artıracağı yönündeki haberlerde pazarın gittikçe ısınacağını gösteriyor. Kızışan rekabet ortamının içinde Samsung sadece cep telefonu üretici olmayıp geniş yelpazede ürün üretmesinin rakipleri içinde samsung’a büyük üstünlükler sağladığı kesin.

HABERE YORUM KAT