1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. "Facebook İle Öne Çıkın" özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu!
"Facebook İle Öne Çıkın" özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu!

"Facebook İle Öne Çıkın" özelliği Türkiye'de kullanıma sunuldu!

Uzun yıllardan beri sayısız kullanıcıya sahip olması ve etkileşim anlamında oldukça büyük bir orana sahip olan Facebook, sadece bir sosyal medya platformu olarak kalmak istemediğini birçok yönüyle ortaya koydu.

A+A-

Bu durumu en iyi şekilde kullanıcılarına göstermek için bir takım çalışmaları da yaparak gözler önüne serdi. Şirkete ait çalışmalar arasında bu durumu ortaya koyan en iyi örnek ise “Facebook ile Öne Çıkın” etkinliği oldu.

Dünya çapında müthiş bir kullacıya sahip olan Facebook tarafından oluşturan bu proje dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayata geçirildi. Oluşturan bu projedeki genel amaç ise küçük boyutta bulunan işletmenin büyüme oranlarına katkı sağlamak ve insanların var olan ekonomik alanda rekabet etmeleri adına gerek duymuş olduğu dijital yetenekleri elde etmelerine fayda sağlamaktır.

İşletmeci olanlara ve iş arama durumunda olan kişilere gerekli olan adımları atmaları için, büyüme ve yeni iş sahalarına sahip olmaları için gerek duydukları dijital becerileri sunmak için oluşturulmuş bir dizi eğitim araçları ile Facebook, Türkiye’ye ekonomik anlamda ve ülkedeki topluma olumlu katkıları sağlayacak.

HABERE YORUM KAT