1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. App Store’dan Türkiye kullanıcılarına jest
App Store’dan Türkiye kullanıcılarına jest

App Store’dan Türkiye kullanıcılarına jest

Apple tarafından geliştirilen ve çok geniş bir yapıya sahip olan uygulama mağazası App Store, sadece Türkiye kullanıcılarına özel yeni bir sayfa yayınlayacak.

A+A-

Türkiye, gelişen uygulama ekonomisi ve geliştirici ekosistemi ile gün geçtikçe büyüyor. Dev uygulama mağazası App Store, daha geniş bir kullanıcı ağına ulaşmak adına ve 29 Ekim vesilesiyle Türkiye kulanıcıları için yeni bir uygulama sayfası yayınlayacağını duyurdu.

App Store içinde yer alacak olan Türkiye’ye özgün sayfa, “Yeni ve yerli” yazı dizini ile karşımıza çıkacak. Bu sayfada yer alan çeşitli uygulamaların yanı sıra, insanlara iham kaynağı olan çeşitli hikayeler de okuyucular ile paylaşılacak.

Yazı serisi ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yayınlanacak. Yayımlanacak ilk uygulama ise meditasyon ve farkındalık uygulaması olacak. Ayrıca sosyal medya paylaşımlarına renk katacak yeni içerik düzenleyici uygulamalar, “hikaye düzenleyici” adıyla kullanıcı karşısında olacak.

Genç girişimcilerin geliştirdiği macera oyunu ve ailecek izlenebilecek filmler ve çeşitli programlar da App Store’nin Türkiye için hazırladığı sayfada yerini alacak.

HABERE YORUM KAT