1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Android uygulama ve oyunlarını pc de açma rehberi!
Android uygulama ve oyunlarını pc de açma rehberi!

Android uygulama ve oyunlarını pc de açma rehberi!

Android uygulama ve oyunları gün gün gelişiyor. Android uygulama geliştiricileri özellikle Android uygulamalarını pc de açmak istiyor. Bizde bu içeriğimiz de "Android uygulamalarını pc de açma rehberi" başlığında kaleme aldık.

A+A-

Günümüz çerçevesinde özellikle de Android sistemler üstüne ilgi oldukça yüksek oranlardadır. Yaklaşık olarak her gün birbirinden farklı Android uygulamaları, oyunları piyasaya sürülmektedir. Android sistemler üstüne kurulabilen bu uygulamalar beraberinde hayatınız oldukça kolaylaşabilmektedir.

Yine oldukça yüksek efektlere, grafik özelliklerine sahip oyunlar sayesinde boş vakitlerinizde oldukça eğlenebiliyorsunuz. Bunlara ek olarak çeşitli yazılımlar ile gerek tıp alanında gerekse ulaşım alanında birçok fayda görebiliyoruz.

Fakat birçok kullanıcı Android bir telefona sahip değildir. İşte özellikle de bu kullanıcılar bilgisayarlarına Android alt yapısını yükleyerek diledikleri oyunu, diledikleri uygulamayı bu alt yapıda çalıştırabilirler.

Android uygulamalarını pc de açma

Yine Android oyun ve uygulamaları sadece kullanıcılar değil yazılımcılarda veya sıradan Android kullanıcıları da bilgisayarlarında çalıştırmak isteyebilirler. Özellikle de çeşitli oyun hilelerinde çok işlevli bir fonksiyon olabilmektedir.

Şimdi gelelim bu işlemi nasıl yapacağınıza. Yine birçok kişinin bilmediği BlueStacks programını kurulum aşamalarından kullanım aşamasına kadar sizlere anlatacağız. BlueStacks sayesinde sisteminize ufak bir Android işletim sistemi kuruyorsunuz ayrıca sürümünü de kafanıza göre seçebiliyorsunuz. Genellikle bu yazılımı çeşitli Android geliştiricileri kullanmaktadır. Sona erdirdikleri projelerini bu program içerisinde test ediyorlar ve ondan sonra Play Store içerisine sunuyorlar.

BlueStacks Kurulumu ve Kullanımı

BlueStacks programını resmi internet sitesinden indiriyoruz. Sonrasında çalıştırıyoruz ve 5 6 dakika kadar kurulum aşamasını bekliyoruz. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra 2 dakika daha bekliyor ve masaüstüne gelen BlueStacks simgesine tıklıyor ve açıyoruz. BlueStacks programını çalıştırdıktan sonra ilk açılışta ana ekranınızı seçiyorsunuz.

BlueStacks programını indirmek için tıklayın

Sonrasında Android markete bağlanabilmek için gmail oluşturmanızı istiyor. Gmail oluşturduktan sonra o gmail adresini sadece o program içerisinde kullanmanızı öneririz. Sonradan çeşitli problemler yaşamamanız adına bu önemli bir unsurdur. Bu işlem de bittikten sonra artık Play Store içerisinden dilediğiniz oyun ve uygulamayı indirebilirsiniz.

IP Adresinizi de değiştirerek çeşitli yabancı marketlere de bağlanabilir ve sadece yabancılara sınırlandırılan uygulamaları da kullanabilirsiniz. BlueStacks içerisine bir adet de Android anti virüs yazılımı kurmanızı öneriyorum ne olur ne olmaz başınıza olumsuz bir durum gelmemesi açısından. Yine BlueStacks içine İnstagram, Facebook uygulamalarını da kurabilir dilediğiniz gibi sosyal medya hesaplarınızda gezinebilirsiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT