1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Android 10, Gmail'e karanlık modu getirdi
Android 10, Gmail'e karanlık modu getirdi

Android 10, Gmail'e karanlık modu getirdi

Gmail’in yayınlamış olduğu son sürüm ile uygulamaya ait arka planı tam anlamı ile karartan yeni bir modu aktif hale getirdi.

A+A-

Bir grup kişi koyu beyaz olan renklerin gözleri olumsuz etkileyip yorduğunu dile getirmiş olsa da sizler karanlık rengi seviyorsanız son güncelleme ile gelen bu karanlık mod durumuna kolayca alışacaksınız.

Şu anda gelen son sürüm ile birlikte Android 10 güncellemesini almış olan bütün cihazlarda aktif olarak bu mod hizmet vermeye başladı. Android kullanan ve cihazlarında son sürüm olan Android 10 yüklü olanlar, Gmail için oluşturulan bu imandan faydalanma imkanına sahip olacaklar.

Bu duruma bakıldığında şu an için sadece Google Pixel sahiplerini ilgilendirdiği görülüyor. Fakat, gelecek zaman içerisinde bu durumun Android 10 sürümüne sahip daha fazla cihazın olması bekleniyor. Gmail karanlık modun yakın zamanda daha çok kullanılacak olması ve bu güncellemeden daha fazla kullanıcının yararlanmasının sağlanacağı söyleniyor. Yakın zamanda Android 10 daha fazla cihazda yer alacak.

HABERE YORUM KAT