Fikret Orman’dan yeni açıklama; Kararımda değişiklik yok!

Siyah beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, başkan adaylığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş kulübünün 13 Ekimde yapılacak olan genel kurulda çoğunluk sağlanamaz ise 20 Ekimde gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kuruluyla ilgili, “üç hafta önce kararımı açıklamıştım. O günden bu tarafa kararımda bir değişiklik yok” dedi.

Vodafone Park’da Özersoylar Grubu ile yapılan işbirliği anlaşmasını tanıtım toplantısında, başkanlığa adaylığını koymak gibi bir planını olup olmadığı konusundaki gelen sorulara sayın Fikret Orman , “üç hafta önce kararımı dile getirmiştim. Söyleyeceklerimin hepsini  o günkü basın toplantısında ilettim. Konunun aslını hangi hissiyatlar ile olduğunu daha önce net bir şekilde ifade ettim. Bu ifadelerle beraber bir kararımın olduğunu söyledim. Üç hafta öncede burada kararımı açıklamıştım. O günden bu güne geçen zamanda kararımda bir değişiklik yok" ifadelerini kullandı.

Daha önce kamera önünde yaptığı bütün açıklamalar ile ilgili görüntüleri herkesin izleyebileceğini yineleyen Orman, başkanlık için ismi geçen adayların olduğunu ve hala açıklama yapmamasıyla ilgili soruyu da şöyle açıklama getirdi, ”Kongre kararı aldım. Kongre yapılıncaya kadar kulübü yönetmeye devam edeceğim. Aday olmayacağımı açıkladım. Bu dakikadan adaylıkla alakalı sorularınızın muhatabı ben değilim. O soruları bana değil muhataplarına sormanız lazım. Her şeyi net anlattım. Anlattığım nitelikte de sonrasında herhangi bir açıklama yapmadım.” diye cevapladı.

Spor Haberleri

Obi Mikel, Trabzonspor Yönetiminden Özür Bekliyor
Teknik Direktör Şenol Güneş, Yabancı Kuralını Mantıklı Buldu
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Kritik Açıklamalar Yaptı
Genç Yetenek Ömer Faruk Beyaz, Kendini Kanıtlamaya Çalışıyor
Caner Erkin, Galatasaray’a geri mi dönüyor?