1 Haftada 5 Kilo Verdirecek Diyet Listesi

1 Haftada 5 Kilo Verdirecek Diyet Listesi araştırıyorsanız doğru adrestesiniz. Sondakika ekibi olarak sizler için uzmanlardan edindiğimiz bilgileri aktarıyoruz.

Bugün sizlere 7 gün içerisinde veya 1 hafta diyelim 5 kilo vermenize olanak tanıyacak bir çeşit diyet listesi hazırlamış bulunmaktayız.

1 hafta içerisinde 5 kilo verdirmekte olan diyet listesi beraberinde özellikle de tez zaman içerisinde kilo verebiliyorsunuz.

Yine bu diyetin bir başka fonksiyonu ise oldukça fazla bir şekilde aç bırakmıyor olmasıdır. 1 hafta içerisinde 5 kilo verdirmekte olan bu diyet listesini de hazırlıyorken gerçekten de ince hesaplamaları yapmış bulunuyoruz.
Her bünye içerisinde aynı etkiyi göstermese dahi 1 hafta içinde 5 kilo verdirmekte olan birçok diyet listesi beraberinde ortalama olarak yine 3 ila 8 kilo arasında yine bünye tipinize göre kilo verebilmeniz mümkün.

İşte 1 Haftada 5 Kilo Verdirecek Diyet Listesi

Sabah vakti: 1 çay kaşığı kadar balı ılık bir bardak su içerisine koyarak için.

Bir bardak sıcak suyu içince bekleyin. Sonrasında kahvaltı olarak yine iki dilim kadar tam buğday ekmeğinin arasında bir miktar kadar az beyaz peynir, domates ve yine biber ile tost yapacaksınız. Buna ek olarak da bir bardak kadar taze olarak sıkılmış portakal suyu içmeniz mümkündür.

ARA Öğün:

1 adet muz.

ÖĞLE: 1 adet kadar yine ufak domates, yeşillikler, biber, peynir, zeytin ve 2 adet kadar haşlanmış yumurta ile hazırlanabilmiş bir çeşit salata yapın ve bunun içerisine de bolca limon ve az biraz da zeytin yağı dökerek tüketin. Bu öğün yine haftada 4 gün kadar tüketilmelidir.

AKŞAM YEMEĞİNDEN ÖNCE

3 adet kadar kivi ile 4 adet çilek ve yine 1 adet elmadan meydana gelen meyve salatası yapın. Bunların üstüne tarçın dökeceğiz çünkü tarçın iştahı kesmektedir. Canınız meyve salatası çekmezse eğer yine 3 adet kadar diyet bisküvi ve 1 bardak kadar da ayran tüketebilirsiniz.

Yine akşam vakti de ızgarada pişmiş tavuk veya et. Yanına da biber, domates ve yeşillikler ile hazırlanmış limonlu salata gerekiyor. Bu şekilde bir süre sonra 1 hafta içerisinde ortalama bir bünye 5 kilo verecektir ve sağlıklı bir vücuda sahip olacaktır.

Sağlık Haberleri

Dövmelerini Sildirmeye Gitti, Cildi Çürüdü
Koronavirüs Geçiren Hastalarda Semptomlar 6 Ay Daha Devam Ediyor
Bilim Kurulu Üyesi, Alışveriş Merkezlerindeki Yanlışları Anlattı
Koronavirüs’e Karşı Etkili İlaç İçin Artık Dışa Bağımlı Olunmayacak
Uzmanlar Uyardı: Sonbaharda Koronavirüs Daha Kötü Olabilir