Şehitler Tepesi boş kalmayacak ne demek? Şehitler Tepesi nerede?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin İdlib kentinde verilen 34 şehidin ardından yaptığı açıklamada "Şehitler Tepesi boş kalmayacak" ifadesini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından binlerce kişi "Şehitler Tepesi boş kalmayacak ne demek, Şehitler tepesi nerede" diye araştırmaya başladı. Bizde sizler bu konuyu işleyeceğiz.

Suriye'nin İdlib şehrinde yaşanan 34 şehit haberinden sonra açıklama gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasında “Şehitler Tepesi”ne yer verdi. Bu açıklamaların ardından binlerce kişi Şehitler Tepesi boş kalmayacak ne demek? Şehitler Tepesi nerede? diye araştımaya başladı işte detaylar...

Şehitler Tepesi boş kalmayacak ne demek? Şehitler Tepesi nerede?

Vatanı milleti uğruna şehit düşen mehmetçikler genellikle bölgenin en yüksek tepelerine defnedilirler. Bu tepelere ‘’Şehitler Tepesi’’ adı verilmektedir.

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada 9 askerin şehit düştüğü Şehitler Tepesi'ne Hassa Belediyesi tarafından 9 Türk bayrağı dikilmişti.

Yerel Haberleri

İki Şehit İlkokul Arkadaşı Çıktı
Çiftçiler Sarımsak İçin Nöbette
Gökçeada’daki Uğur Böcekleri Korkuttu
Maske Takılması Kadar Satılma Yeri Ve Şekli De Önemli!
Emanet olarak sakladığı altınlarla ortadan kayboldu!