Pendik Gezilecek Yerleri - 2020 Pendik'te gidilmesi gereken en iyi 10 mekan!

Pendik gezilecek yerleri editörlerimiz sizler için derledi. Birbirinden nefis restoran ve işletmeleriyle gezilip görülmesi gereken 10 en iyi mekanı sizler için bir araya topladık.

Pendik gezilecek yerler neresi? evet bu sorunun yanıtını vermeden önce gelin öncesinde Pendik hakkında sizlerin Pendik hakkında bilgi sahibi yapacak önemli bilgiler paylaşalım.

Pendik, İstanbul’un nüfus bakımdan en büyük 4. Anadolu yakasında ise 1. ilçesidir Nüfusu 711 bin 894’dür.  Pendik 31 mahallesi, 5 köyü ve bir belediyesi bulunmaktadır. 2012'de yayınlanan kararname ile köyleri mahalle statüsü almıştır. 

NOT: Bu içerik herhangi bir reklam amacıyla hazırlanmamıştır. Tamamen insanlara faydalı olmak adına hazırlamış olup, bu içeriğimiz deki işletmelerdeki deneyiminizi menü fiyatlarını  beğenip beğenmediğinizi yorumlarda gönül rahatlığı ile yazabilir. Bizde bu yorumlarınızı memnuniyetle yayınlayabiliriz.

İçerikte yer alan restoran sahipleri bizimle iletişime geçerek yazımız aracılığı ile gelen misafirlerine yüzde 20, 10 vb. indirim sağlayacağını belirtirlerse yazımıza bu bilgiyi eklemekten çok büyük memnuniyet duyarız. Ancak işletme yöneticilerini Sondakika.net.tr iletişim sayfasındaki formunu doldurarak bizlerle iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Pendik gezilecek yerler en iyi 10 mekan:

Pendik Gezilecek yerler: Kurnaköy mahallesi:

(NAR AĞACI) 

İlk durağımız Göçbeyli köyünde yer alan Nar ağacı. Bu mekanda kışın şöminenin karşısında nostaljik dekorasyonuna hayran kalarak mis gibi huzur dolu bir ortamda sıcak kahvenizi yudumlarken gazetenizi okuyabilirsiniz. Ayrıca işletmede serpme kahvaltı, öğle yemeğinde saç kavurma, köfte, mantı vb. bir çok yemek çeşidi de bulunuyor. Nar ağacının bir başka özelliği de bahçesi… Bahçesindeki salıncaklarda çocuklarınız güvenle eğlenirken sizler huzur dolu ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.  

Nasıl Gidilir: Kurna Mah. Ekşisu Sok. No:5

Pendik Gezilecek yerler: Kurnaköy Köyü,

MEŞE YAPRAĞI 

Şayet Nar ağacına ziyaret etmeyi aklınıza koyarsanız burada tercih edebileceğiniz bir seçenek daha var.  Nar ağıcına birkaç yüz metre mesafede yer alan Meşe yaprağı isimli işletmeyi de düşünebilirsiniz. Bu işletmenin yine bahçesi ve göl manzarısına hayran kalabilirsiniz.  Yine yeme içme ve kahve çeşitleri mevcut.

Nasıl gidilir:  Kurna mahallesi ishak paşa sokak no:14 pendik / Kurna köy

Pendik Gezilecek Yerler: Göçbeyli Köyü,

(BEYLER GARDEN)

Pendik, Göçbeyli köyünde hizmet veren Beyler Garden bütün eşsiz özelliklerini bünyesinde toplamış, doğayı seven bir konfora ve ihtişama sahip. Şehrin gürültüsünden ve keşmekeşinden uzak, gerek restaurantı, kır düğünü, özel günlerinizi kutlaya bileceğiniz harika bir mekan.

Beyler Garden, konumu itibarı ile de kolay ulaşa bileceğiniz ve otopark sorunu yaşamayacağınız ender yerlerden biri. Bahçesinde süs havuzu, şelalesi, akarsu kanalları, güvenli çocuk oyun alanları ile gökyüzünün mavisi, yeryüzünün yeşili ve temiz havası ile doğal dekora sahip, keyif adına her şey var.

Beyler Garden nasıl gidilir?

Beyler Garden Adres; Göçbeyli mah. Atayurt cad. hasyurt sok No; 17/B Pendik
 

Pendik Gezilecek yerler: Emirli Köyü, 

(UZUNLAR KEBAP KENDİN PİŞİR KENDİN YE)

Küçük bir el arabasıyla lezzet yolculuğu başlayan daha sonra işleri büyüterek "Nam olsun kar olmasın" sloganıyla başta Pendiklilerin büyük sevgisini kazanan Uzunlar Kebap'ın 8 şubesi bulunuyor. Ancak Uzunlar kebep'a Pendik Emirli köyünde  şubesi bambaşka bir renk katıyor. Şayet canınız bir adana kebap yemek çekiyorsa, öyle şüphesiz gitmeniz gereken adres Uzunlar Kebap oluyor. Üstelik Emirli şubesine özel, kendin pişir kendin ye alakart şeklinde de hizmetleri bulunuyor.

Uzunlar Kebap Emirli Şubesi Adres: Emirli Köyü Yolu No:1, 34916 Pendik/İstanbul

Pendik Gezilecek yerler: Dumlupınar Mahallesi,

(GÖZDAĞI KORUSU)

Pendikin eşsiz güzelliklernden sadece birisi olan Gözdağı korusu İstanbul’un geç keşfedilen tepelerindendir.Gözdağı Korusu’nun zirvesinde, adeta bir kartal yuvasını andıran Gözdağı Sosyal Tesisleri, çam kokuları ve rengarenk çiçeklerle karşılar misafirlerini. 

Gözdağı Korusu; Sabiha Gökçen Havaalanına, Marmara Denizi, Yalova ve Adalar’a hakim manzarasıyla  sizleri büyüler.

Pendik Gezilecek Yerler: Harmandere Mahalesi,

(PENDİK VİAPORT)

Eğer yeme içmenin dışında bir gezecek ferah bir yer arıyorsanız öyleyse İstanbul'da Kapalı AVM anlayışına bambaşka bir boyut katan Pendik Viaport'u görüp gezmenizi tavsiye ederim. Toplam 365 bin m2’lik alan üzerine kurulu olan Viaport Asia, 250 mağazası, 4000 binden fazla araçlık otoparkı, eğlence merkezleri, sineması ve diğer tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir. Yeme içme için çok fazla önerebileceğimiz bir yer mekan olmasa da Viaport Pendik'te görmeniz gereken bir yer olduğunu düşünüyoruz.  Ama yinede illa ben viaportta yemek yemeği tercih edeceğim derseniz, özellikle iskender tercih ederseniz, öyleyse İskenderin Efendisi Yavuzbey'i gitmenizi şiddetle öneririm. Ancak porsiyonları biraz sizi tatmin etmeyebilir. :) Bizden söylemesi.

Pendik Gezilecek Yerler: Doğu Mahallesi,

(PENDİK MARİNA)

Yine yeme içme dışında gönlünüzce gezip mağaza alışveriş yapabileceğiniz yerler arasında olan ancak Pendik viaport kadar  mağaza seçeneği olmasa da açık havada alışveriş keyfi imkanı sunan Pendik Marinasını görebilir, Dünyaca ünlü yeme içme markalarını , denize sıfır bir şekilde keyfilice yemek yiyebilirisiniz.   Yine yemek için şuraya gidin diyemezsek de, Pizza veya hamburger tercih edeceksiniz,  Frida'yı ziyaret edebilirsiniz. Biz ailecek gittiğimizde hoşumuza gitmişti.

Sizlerinde önerileri varsa bu listeye girmeye hak kazanacak bunu eklemekten memnuniyet duyarız. Bunu için yapmanız gereken iletişim bölümümüzdeki formu doldurmak.

Son dakika Pendik Haberleri Görmek için tıklayın

Hayat ve Yaşam Haberleri

Aşure günü sürme çekmek ne anlama geliyor? Aşure günü sürme çekmenin önemi
Banka Hangi Durumlarda Haciz Uygular?
ATM'de Kalan Kart Nasıl Alınır?
Ombre nedir, ne demek? Ombre nasıl yapılır? İşte Ombre Yapılışı videosu
MNG Kargo takip 2020 nasıl yapılır? MNG Kargom Nerede, Takip No İle Sorgulama