Arabanın altında kalan küçük kızı annesinin çığlıkları kurtardı

İstanbul ilinin Esenyurt semtinde annesiyle beraber yolun karşı tarafına geçmek isteyen minik kız çocuğu, hareket halindeki otomobilin altında kaldı. Annenin çığlıkları üzerine etraftaki vatandaşlar harekete geçerek küçük kızı aracın altından çıkardı. Bu üzücü anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Yaşanan bu trajik olay 3 gün öncesi akşam vakitlerinde Esenyurt semtinde meydana geldi.

Yolda annesinin elini tutup yolun diğer tarafına geçmek isteyen minik kıza üst yoldan seyir halinde gelen kadın şoförün kullandığı araba çarptı. Minik kız kadın şoförün kullandığı arabanın altında yaşam savaşı verdi. Kaza sonrası şok halinde olan yabancı uyruklu minik kızın ebeveyini çevredekilerden çığlık atarak yardım talep etti.

Annenin çığlığına kulak veren etraftaki insanlar ambulans çağırdı ve  çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Kaza yerine gelen polis ise kadın sürücüyü ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.

Kazanın tüm anı güvenlik kamerası ile her bir saniyesi kaydedildi. Çekilen kayıtlarda minik kızın ebeveyni ile yolun karşı tarafına geçer iken hareket halindeki beyaz renkli arabanın altında kalması görüntüleniyor. Kayıtların devamında ise kaza sonrası insanların 1 ton ağırlığın üzerindeki arabayı kaldırmaları gözüküyor.

Yerel Haberleri

İki Şehit İlkokul Arkadaşı Çıktı
Çiftçiler Sarımsak İçin Nöbette
Gökçeada’daki Uğur Böcekleri Korkuttu
Maske Takılması Kadar Satılma Yeri Ve Şekli De Önemli!
Emanet olarak sakladığı altınlarla ortadan kayboldu!